De Online Technische Groothandel voor de bouw en industrie!!

Technische producten voor de vakman en de doe-het-zelf-er.

Techmag 24/7 is een online technische groothandel met momenteel meer dan 12500 producten. In ons assortiment hebt u een ruime keuze aan bouw gerelateerde gereedschappen en materialen. Techmag 24/7 biedt zowel de professionele gebruiker als de doe-het-zelf-er de mogelijkheid om de benodigde producten te bestellen. Zijn er producten die u mist? Neem dan contact met ons op, zodat wij  deze producten aan onze webshop kunnen toevoegen. Techmag 24/7 is voortdurend opzoek naar nieuwe technische producten. Naast de bekende merken biedt Techmag 24/7 een ruime keuze aan 4TECX producten. Ons huismerk staat voor hoge kwaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Alle 4TECX producten voldoen aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs op de markt!

Gereedschap, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen & meer!

Hier vind je een ruime keuze aan gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen en nog veel meer!  Voor accu gereedschap, elektrisch gereedschap, motorisch gereedschap,pneumatisch gereedschap en vele andere machines bent Techmag 24/7 aan het juiste adres! In onze webshop vindt u gereedschap van gerenommeerde merken als Festool, DeWalt, Makita, Metabo en meer. Bekijk ons uitgebreide merkoverzicht.

Totaalleverancier voor de Bouw & Industrie

Techmag 24/7 is een totaalleverancier voor de bouw, industrie en verwante sectoren. Naast de eerder genoemde producten bieden wij een ruim aanbod aan bouw en industrie gerelateerde producten. Alle benodigde gereedschappen en materialen onder één "dak"! Log in of maak een account aan om prijzen en staffelkortingen te zien. Zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om prijsafspraken te maken en op rekening te betalen. Daarnaast geven wij u graag vakkundig advies!

Uw bestelling bezorgen wij graag op uw gewenste adres, maar u bent ook van harte welkom bij ons afhaalpunt in Haaksbergen. 

Meest gekocht