Hang- en Sluitwerk

Hang- en Sluitwerk

Hang- en sluitwerk omvat alle elementen die van toepassing zijn voor uw ramen, deuren, hekken en waardevolle objecten. Uw eigendommen worden beveiligd tegen ongewenste bezoekers, zodat deze niet ontvreemd kunnen worden. Met goed hang-en sluitwerk wordt de kans op inbraken aanzienlijk verkleind aangezien u deuren en ramen goed en veilig kunt afsluiten. Naast het verbeteren van uw veiligheid heeft Hang- en sluitwerk ook een decoratieve functie. In het assortiment vindt u Hang- en sluitwerk voor binnen en buiten in diverse kleuren en stijlen. Bij Techmag 24/7 vindt u kwaliteitsproducten van topmerken zoals: AXA, NEMEF, 4TECX, ABUS en meer!

Hang- en Sluitwerk voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Bij Techmag 24/7 zijn wij PKVW gecertificeerd waardoor een van onze specialisten u volgens de laatste eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen kan assisteren in het beveiligen van uw woning. Het PKVW certificaat voor een beveiligde woning ontvangt u zodra u aan alle gestelde eisen voldoen. Naast het veiliger wonen kan een PKVW certificaat u tot wel 20% korting op de premie van uw inboedelverzekering opleveren. Neem contact op voor een afspraak met onze Hang- en sluitwerk specialist.

Uw webshop voor het beste Hang- en Sluitwerk

Wij zijn gespecialiseerd in alle takken van Hang- en Sluitwerk. Met onze PKVW specialisten zorgen wij al jaren dat mensen zich veiliger voelen in hun eigen huis. Zowel voor sluitwerk aan uw ramen en deuren heeft Techmag 24/7 een geschikte oplossing. Ook maken wij cilinders gelijksluithand en hebben wij op onze locatie in Haaksbergen een sleutelservicebalie waar u sleutels, zelfs autosleutels, kunt laten dupliceren. Bestel uw Hang- en sluitwerk eenvoudig en snel online bij Techmag 24/7. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met info@techmaghaaksbergen.nl of bellen naar 053-5723224.


Verfijnd zoeken

Beugelsloten
Cilinders
Hangsloten
Kabelsloten
Kluizen
Rolluikonderdelen
Scharnieren
Sloten
Sluitwerk