Over ons

Onderdeel van Techmag Haaksbergen.


Techmag 247.nl is onderdeel van Techmag Haaksbergen. Als leverancier van bouwmaterialen en gereedschappen bieden wij zowel de professional als de doe-het-zelver producten van hoge kwaliteit. Vanuit Haaksbergen leveren wij onze producten aan bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Techmag Haaksbergen heeft een zeer ruime voorraad, waardoor producten direct leverbaar zijn. Per artikel biedt Techmag alternatieve opties, zodat u een ruime keuze heeft binnen ons assortiment. 

De omvang van de voorraad is groter dan die van de “klassieke” groothandel, waardoor het gewenste product doorgaans voorradig is. Wij doen wat de klant vraagt.


Techmag24/7 maakt het voor de particuliere en de zakelijke klant makkelijk om 24 uur per dag, zeven dagen in de week de gewenste materialen te bestellen. Wij hanteren zeer scherpe prijzen door grote inkoop, waardoor wij ook projectmatig aantrekkelijke prijzen afgeven. Techmag biedt u onder andere levering op elke gewenste locatie, klantspecifieke voorraden en scherpe prijzen voor de trouwe klant. De service en aandacht van vroeger met de snelheid van nu!