Levertijd & Verzendkosten

Wij van Techmag vinden het belangrijk dat u uw bestelling snel en op een juiste wijze ontvangt. Onze pakketten worden voornamelijk verzonden via DHL. Zodra uw bestelling is geplaatst wenst u de bestelde producten snel in huis te hebben! Bij DHL worden 99.2% van de pakketten de volgende dag bezorgd. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat het pakket zorgvuldig en op tijd geleverd zal worden. 

Levertijd Techmag247.nl

Zodra u een bestelling plaatst en betaald voor 16:00 dan wordt de bestelling dezelfde dag verstuurd. In de meeste gevallen zal uw bestelling de daarop volgende werkdag bij u bezorgd worden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of zijn er problemen/drukte bij de bezorgdienst en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Bij producten die als voorradig aangegeven staan zal het product binnen 24 uur geleverd worden. Indien het product niet voorradig is vragen wij u om contact op te nemen, voor een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €8,95 per bestelling .

Mocht u de bezorger hebben gemist dan komt deze de eerst volgende werkdag nog een keer langs. Wenst u de bestelling eerder te ontvangen?  Dan kunt u de bestelling bij ons komen afhalen. Zodra u tijdens het afrekenen aangeeft dat u de bestelling komt afhalen leggen wij uw bestelling klaar! 

Meer informatie?

Voor meer vragen over uw levering of onze leveringsmogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice:

Email:     info@techmaghaaksbergen.nl
Tel:         +31 (0)53-5723224

Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar.
maandag t/m vrijdag:    08:00 - 17:30 uur
zaterdag:                          09:00 - 14:15 uur