Levertijd & Verzendkosten

Wij van Techmag vinden het belangrijk dat u uw bestelling snel en op een juiste wijze ontvangt. Onze pakketten worden voornamelijk verzonden via DHL. Zodra uw bestelling is geplaatst wenst u de bestelde producten snel in huis te hebben! Bij DHL worden 99.2% van de pakketten de volgende dag bezorgd. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat het pakket zorgvuldig en op tijd geleverd zal worden. 

Levertijd Techmag247.nl

Zodra u een bestelling plaatst en betaald voor 16:00 dan wordt de bestelling dezelfde dag verstuurd. In de meeste gevallen zal uw bestelling de daarop volgende werkdag bij u bezorgd worden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of zijn er problemen/drukte bij de bezorgdienst en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €8,95 Excl. BTW per bestelling .

Mocht u de bezorger hebben gemist dan komt deze de eerst volgende werkdag nog een keer langs. Wenst u de bestelling eerder te ontvangen?  Dan kunt u de bestelling bij ons komen afhalen. Zodra u tijdens het afrekenen aangeeft dat u de bestelling komt afhalen leggen wij uw bestelling klaar! 

Meer informatie?

Voor meer vragen over uw levering of onze leveringsmogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice:

Email:     info@techmaghaaksbergen.nl
Tel:         +31 (0)53-5723224

Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar.
maandag t/m vrijdag:    08:00 - 17:30 uur
zaterdag:                          09:00 - 14:15 uur