4TECX - Eigen merk van Techmag 24/7

4Tecx is ons eigen merk en staat voor betrouwbare kwaliteit en duurzaamheid tegen een concurrerende prijs. Door een team van vaktechnische personen is het 4tecx assortiment samengesteld, waardoor de 4tecx producten voldoen aan de eisen die een echte professional stelt. Door de stijgende vraag naar het private label brengt 4tecx maandelijks nieuwe producten op de markt en is het altijd opzoek naar mogelijkheden om producten te verbeteren. Zie het totale merkoverzicht van 4tecx!

De productgroepen waar 4tecx zich op focust zijn: Hang- en sluitwerkBevestigingsmateriaalHandgereedschapBouwproductenVerspanend gereedschap en Chemie.

4TECX Hang- en Sluitwerk

4Tecx biedt een ruime keuze aan hang- en sluitwerk. Het hang- en sluitwerk van 4Tecx producten zijn van hoge kwaliteit en zijn, in vergelijking met de bekende merken, een stuk voordeliger. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en de 4tecx sloten en overig hang en sluitwerk worden geproduceerd in de beste fabrieken. Techmag 24/7 biedt u een ruime keuze aan 4 tecx sloten, deurdrangers, cilinders, scharnieren en overige hang- en sluitwerk. 

4TECX Handgereedschap

Het handgereedschap van 4Tecx is van een kwaliteit die u verwacht van sterk handgereedschap. Voor elke klus vindt u het geschikte 4Tecx handgereedschap. Onderdeel van ons assortiment zijn de gevulde  gereedschapskoffers.  

4TECX Chemie

Voor al uw kit-, lijm-, verf- en reinigingswerkzaamheden vindt u het geschikte product! 4Tecx lijmen en kitten zijn van professionele kwaliteit en verkrijgbaar in allerlei varianten. Tevens vind u 4tecx lijmen, kitten tapes en banden nu ook online op deze speciale kitwebshop! Een klein overzicht van de diverse kitsoorten:

4TECX Kitten

  • 4tecx Beglazingskitten
  • 4tecx Constructiekitten
  • 4tecx Montagekit
  • 4tecx Acrylaatkit
  • 4tecx Siliconenkitten

Bekijk alle kitten! 

4TECX Bevestigingsmaterialen

De bevestigingsmaterialen van 4tecx bieden u een sterke bevestiging van uw materialen. Bestel eenvoudig online uw pluggen, schroeven, spijkers en overige bevestigingsmateriaal. Bevestigingsmateriaal van 4tecx voldoen aan de vele en hoge eisen die tegenwoordig gelden voor bevestigingsmaterialen. Bij Techmag 24/7 vindt u 4tecx bevestigingsmaterialen van verschillende treksterkten! Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag aan het juiste 4tecx bevestigingsmateriaal. Neem contact op met onze klantenservice via  +31 (0)53-5723224 of stuur een mail naar info@techmaghaaksbergen.nl

4TECX Verspanende gereedschappen

U heeft een ruime keuze aan verspanende gereedschappen van 4tecx, waarmee u metaal, hout of kunststof bewerkt. Voor uw boor, slijp,vrees, schuur of zaag klus vindt u het geschikte 4tecx gereedschap online bij Techmag 24/7!

4TECX Bouwmaterialen

Bouwfolies, compressiebanden en beschermfolies van 4tecx bestelt u simpel en snel online!

Bekijk alle 4TECX producten!