Drukspuit voor comfortabele plantverzorging
Dankzij een reservoir met een capaciteit van 12 liter bent u zeer goed uitgerust met de op de rug gedragen drukspuit van GARDENA als u grotere hoeveelheden vloeistof wilt sproeien. Hierdoor is het apparaat ideaal voor de verzorging van planten zoals fruitbomen of zelfs wijnstokken in grotere tuinen. De op de rug gedragen drukspuit biedt een hoge mate van draagcomfort, wat het tuinieren veel plezieriger maakt. Dankzij het ergonomisch vormgegeven reservoir en de gewatteerde draagbanden is de drukspuit zeer comfortabel te dragen. De op de rug gedragen drukspuit is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Dankzij de grote opening kunt u het reservoir heel eenvoudig vullen. Bovendien voorkomt het meegeleverde filter dat vreemde stoffen in het reservoir komen, waardoor het mondstuk schoon blijft. De spuitlans is ook indrukwekkend. Deze kan worden verlengd, zodat u bladeren kunt bereiken die zich verder van u af bevinden. De sproeinevel is ook geschikt om te sproeien.

Ontworpen voor linkshandigen en rechtshandigen
Dankzij de aan beide zijden te plaatsen draagbanden is de rugspuit 12 l geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers.

Niets is onbereikbaar
De telescopische spuitlans vereenvoudigt niet alleen de bediening, maar vergroot ook het spuitbereik. U bereikt zo ook bladeren waar u normaliter niet zo goed bij komt.

Filter inbegrepen
Het meegeleverde filter zorgt ervoor dat er geen vreemde voorwerpen in de container komen, waardoor de sproeier schoon blijft.

Makkelijk vullen
De grote opening maakt het vullen heel makkelijk.

Hoog werkcomfort
De drukspuit 12 l is bijzonder comfortabel en rugvriendelijk dankzij de ergonomische vorm van de houder en de gewatteerde draagriemen. Hij is geschikt voor langdurige klussen.

GARDENA RUGSPUIT 12 L

  • Model: 11140-20.000.00
  • Artikelnr: 9492560
  • EAN: 4078500052399
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €91,26

  • Excl. BTW per stuks (€110,43 incl BTW)

Tags: gardena rugspuit 12 l, 11140-20.000.00, drukspuiten