Ego EA0800 Kantensnijderopzetstuk Multitool


Ga voor strakke gazonranden en een professionele look met ons EA0800 kantensnijderopzetstuk. Nadat u uw gazon hebt gemaaid, neemt u de kantensnijder en werkt u uw gazon af als een professional. Met de EA0800 kiest u de snijdiepte op basis van het type bodem. Het mes van de kantensnijder is 3 mm dik en 20 cm lang.

De totale lengte van de kantensnijder is 92 cm. Hij wordt aanzienlijk langer wanneer hij aangesloten is op de multitool basismachine. U hoeft u dus niet krom te buigen of allerhande vreemde houdingen aan te nemen tijdens het werk. De verstelbare handgreep van de basismachine garandeert een comfortabele werkhouding.

De multitool kantensnijder heeft een aluminium beschermkap met rubberen rand die de gebruiker beschermt tegen wegvliegende stukjes. Het geleidingswiel helpt om mooie rechte randen af te snijden. Geef uw gazon de professionele afwerking die het verdient met het snoerloze kantensnijderopzetstuk. Deze kantensnijder kunt u ook elders gebruiken, bijvoorbeeld om de randen langs paden, opritten of bloembedden op te schonen. Het mesblad is 20 cm lang en zorgt voor een strakke, mooi afgelijnde rand. De aluminium beschermkap (met rubberen rand) beschermt de gebruiker tegen wegvliegende steentjes, takjes e.d. die loskomen tijdens het werk.

EGO EA0800E KANTENSNIJDEROPZETSTUK MULTITOOL

  • Model: 15311
  • Artikelnr: 15311
  • EAN: 6924969110980
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €107,70

  • Excl. BTW per stuks (€130,31 incl BTW)

Gerelateerde producten

Tags: Ego, EA0800, Kantensnijderopzetstuk, Multitool, Kantensnijderdeel