Op zoek naar een extra veiligheidsslot om uw naar buitendraaiende raam of deur extra veilig af te sluiten? Gebruik dan dit SKG* oplegslot met cilinder. Met dit smalle, maar krachtige inbraakwerende oplegraamslot vergrendelt u van binnenuit uw woonkamerraam, slaapkamerraam of openslaande tuindeuren met één handeling. Dit oplegslot is universeel toepasbaar op zowel draai- als klepramen en bijzonder geschikt voor smalle kozijnen met een minimum breedte van slechts 32 mm. De sluitkom wordt in het kozijn gemonteerd en het slotgedeelte op het raam bevestigd. Door aan de zijkant op de pen te drukken wordt het slot vergrendeld. De meegeleverde sleutel is nodig om het slot te ontgrendelen. Zo wapent u zich met dit oplegslot extra tegen inbraak.

Ramen worden vaak vergeten in de strijd tegen inbraak, maar door het toepassen van inbraakwerend beslag op ramen vergroot u de kans aanzienlijk dat een inbreker uw woning overslaat. Dit oplegraamslot is SKG* gekeurd en moet om die reden altijd per 2 stuks of in combinatie met een ander SKG gekeurd product toegepast worden om te voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Zo wordt dit oplegraamslot bijvoorbeeld gecombineerd met deze raamuitzetter of dit veiligheidsinsteekslot.
U heeft de keuze uit een witte, zwarte of zilvergrijze uitvoering en het slot wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en twee gelijksluitende sleutels.
sleutelnummer011
toepassingvoor naar buitendraaiende houten draai- en klepramen en deuren
accessoiresbevestigingsmateriaal en 2 sleutels
minimale raamhoutbreedte32 mm
schroefmaat sluitkast (ingesloten)5.0 x 50 mm
normeringSKG*®
finishwit
bijzonderhedengelijksluitend met raamboompjes (RBM 3) en insteekgrendels (DRB)
montageinstructieingesloten
schroefmaat sluitkom (ingesloten)5.0 x 25 mm

OPLEGSLOT MET CILINDER SMAL SKG1

  • Model: 0160.210.9211
  • Artikelnr: 2301141
  • EAN:
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €28,12 Excl BTW per stuk

  • (€34,03 incl BTW)