Olimpia Splendid Dolceclima Compact 8 P Mobiele Airco

De Olimpia Splendid Dolceclima Compact 8 P Mobiele Airco is de ideale airco voor de warme zomerdagen! Deze energiezuinige airco heeft een hoge efficiëntie en energieklasse A. De Dolceclima Compact 8 P heeft praktische handvatten aan de zijkant en beschikt over wieltjes. De airco heeft een ventilatormodus, die alleen gebruikt kan worden zonder de airco functie aan te zetten. Deze modus heeft 2 standen. Dankzij de automatische modus profiteer je van de gemakken van automatische bediening. Deze bediening regelt de koeling in verhouding tot de omgevingstemperatuur om energie te optimaliseren. Ook beschikt hij over een ontvochtigingsmodus en een turbo modus. De turbo modus creëert optimale ventilatorsnelheid en extra koele lucht. De airco heeft een slaapstand. Met deze stand zorg je ervoor dat de ingestelde temperatuur geleidelijk verhoogd wordt en zorgt voor minder geluid, zodat je kunt genieten van je nachtrust zonder wakker te worden van het geluid van de airco.

De kleine mobiele airco DOLCECLIMA Compact 8P is het goedkoopste model van de Italiaanse fabrikant Olimpia Splendid. De airconditioner beschikt over een digitale thermostaat en verschillende bedrijfsmodi, incl. een speciale ontvochtigingsmodus. Hij is erg klein en komt qua afmetingen in de buurt van een wat krachtigere ontvochtiger. De naar boven gerichte lamellen helpen de koele lucht beter te verspreiden.

De airconditioner beschikt over een 1,5 m lange afvoerslang met een diameter van 15 cm. Onder de accessoires vindt u onderdelen voor installatie van de airco in een iets geopend raam en voor montage in een opening in de muur of in glas.

Accessoires: Afstandsbediening met lcd-display, slang voor afvoer van hete lucht, klep voor inbouw in de muur of in glas, lijst voor in schuifraam.

MateriaalKunststof
Geluidsniveau63 dB
UitvoeringMobiele airco
Beschermingsgraad (IP)IP10
MontagewijzeStaand
BasiskleurWit
Aansluitwaarde760 W
Met afstandsbedieningJa
Max. te koelen ruimte24 m²
Koelcapaciteit0.76 / 2.1 kW
Koelcapaciteit in BTUTot 9000 BTU
Koelcapaciteit in kW2 tot 3 kW
WerkingsprincipeAlleen koelen
Aantal ventilatiesnelheden2
Type koudemiddelR290
Met klokprogramma/timerJa
Geluidsniveau rangeGoed hoorbaar: 60 dB of meer
BedieningAfstandsbediening
TimerJa
Temperatuur instelbereik17 / 35 °C
Ontvochtigingscapaciteit1.8
Aansluitspanning (systeem)230 V
Energie-efficiëntieklasse koelenA
Hoogte binnenunit703 mm
Breedte binnenunit355 mm
Diepte binnenunit345 mm
Max. luchthoeveelheid319 m³/h
Met filterNee
Lengte afvoerluchtslang< 1500 mm
Diameter afvoerluchtslang150 mm

OLIMPIA SPLENDID DOLCECLIMA COMPACT 8 P MOBIELE AIRCO

  • Model: 8000865
  • Artikelnr: 8000865
  • EAN: 8021183019131
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €318,40
  • €275,00

  • Excl. BTW per stuks (€332,75 incl BTW)

Gerelateerde producten

Tags: Olimpia, Splendid, Dolceclima, Compact, 8 P, Mobiele Airco